CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, March 18, 2009

HePI bEsDAy 4' bEauTyLiCioUs UmT...

AKhIRNya DapAt Jua PaKAi JuBAh KonvO sEtElAH sELesaI pErjUAGan 3 tAHuN dI U.M.T..ThanX my FrEZ, kaliAnLah PeMbAKAR sEmANGat Aku UnTuK MeRaIH kEgEMilANgAN iNI...

PeStA kOnvO @ u.m.t...cOnGratz...


kEnDuRI tIme @ tUmPat, kElANtan!!

PiZzA tIME @ kT, ThAnX AzAM!!


OvErnigHt KFC @ BatU bUrOK...


GradUatioN nIgHt @ PrImUlA HoTel, KuALA tEReNGGaNu (TeMa KoPRat...hehehehe)


Ronda2 @ Teluk Ketapang last sem @ U.M.T...


Friendship 4 ever (me,shasha,mimi carey,viey marissa, azam a.k.a byonce, jay)


Our tRIP @ kAPas iSlAND...memang best sngat2!!


Hai semua kembali lagi untuk meneruskan kisah hidup aku, sedar x sedar sudah hampir setahun aku meninggalkan U.M.T yang paling aku sayangi dan geng beutylicious yang paling aku hargai. Mana tidak nya persahabatan yang terbina di antara kami semua adalah suatu persahabatan indah yang x akan dapat diatasi oleh apa jua situasi. Rindunya zaman kat UMT, kenapa lah dunia ini berputar cepat sangat, tapi semua benda dah terlaksana selepas selesai graduation hari 2...tapi 2 lah kenangan di mana tempat kita memulakan langkah kita sebagai seorang mahasiswa amat berharga dalam diri ini. Mana tak nya dapat pulak kawan-kawan yang hot harus lah kita akan rasa selesa dan hari2 yang dilalui umpama bunga-bunga mekar dalam hati...hehehehehe...



Kalau lah kita semua dapat berjumpa kembali kan best, masing2 ada urusan yang perlu diselesaikan setelah tamat pengajian hari 2...Mimi sibuk dengan kerjaya sebagai seorang pegawai di sebuah bank di jalan raja chulan, KL. Viey Marissa juga tidak kurang hebatnya yang mahu buktikan kepada sekelian alam bahawa kekurangan bukan halangan untuk kita mencipta kegemilangan dalam diri ini, viey yang masih meneruskan usahanya untuk mendapat gelaran profesional dalam bidang kimia masih dalam usaha untuk meraihnya, teruskan viey!!. Azam a.k.a byonce jadi artis ker? x lah 2 zaman kat UMT dia artis tapi sekarang dia dah tukar bidang, kali terakhir jumpa dengan azam di Privillian dia cakap dia akan menjawat jawatan sebagai Pegawai Kawalan Harga under KHDN kat negeri sembilan, baguslah dah sesuai sangat keje 2. Shasha masih di U.M.T untuk menamatkan pengajiannya pada peringkat terakhir, kesian kat shasha keseorangan di sana coz kami semua sudah berangkut ke kL, jangan sedih sha, walau kita berjauhan tapi semua dalam ingatan. Jay Jaafa sedang dalam proses nak habiskan praktikum kaunseling dia dekat sekolah hunrey gurney kat melaka, moga cita2 nak jadi kaunselor yang glamor,hot,up 2 date akan terlaksana. "AkU" entah lah, aku mcm ni lah meneruskan life aku sebagai student lagi untuk mengejar cita2 aku.



Alangkah seronok kalau teman2 dulu kita dapat kumpulkan bersama2 kembali tapi sekarang rasanya susah untuk jadikannya kenyataan. Nak jumpa pun semua pun agak susah. Melainkan projek percutian kami sempena istiadat konvokesyen shasha n jay jaafa berjalan seperti yang direncanakan, maka akan berkumpul lah kami buat kali kedua di sana. Harus banyak tempat2 bersejarah perlu di lawati antaranya kedai makan mc'fly mak cik mun, pasar malam kat kusza, pasar malam pok 2 u, pantai batu rakit (ikan celup tepung...argh best geler), butik kegemaran kita sume iaitu butik TK, bandar Kt, pantai tok jembal tgk sunset, n banyak lagi tempat2 warisan yang kita harus pergi....


* Semoga friendship kita di UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU, KUALA TERENGGANU, TERENGGANU (3/7/05 HINGGA 14/7/2008) akan kita abadikan ia sebagai sebuah mimpi indah yang hanya sekali sahaja berlalu dan anggap lah memori kita bersama adalah satu hadiah paling berharga dalam hidup kita 4 ever n ever...



Salam Sayang,

PrINcE oF HeARt

Uk11959 (ingat kat my matrix number @ umt...hehheehehe)















1 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

sedih akak baca dik
akak pun rindu kat UMT...